Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Zuhanyszűrő Nagyobb

Zuhanyszűrő

WFSHKDF

Új

Szűrőtöltet: aktívszén, mely a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítja a klórtól és származékaitól.Bővebb leírás

4 500 Ft‎

Egyéb infó

Zuhanyszűrő.Ha gondoskodunk a bőrünk és a hajunkról, akkor tudnia kell, hogy a víz, amelyben naponta zuhanyozunk káros ásványi anyagokat tartalmaz.


Ez okozza a haj töredezését és korpásodását, a bőr kiszáradását.

Szűrőtöltet: aktívszén mely a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítja.Mit szűr ki a vízből az aktívszén töltet?Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl.: kőolaj származékok -benzol-, szerves savak, növényvédő szereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagok) 98%-át, oldott gázokat, műtrágya származékokat és fenolokat.Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására is melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékeny bőrűeknél.

Így a zuhanyszűrőben a fő védelmi vonalat biztosít az aktívszén a klór és  más vegyületek származékai ellen.A szabad és kötött aktív klór és klórszármazékok, az íz- és szagrontó oldott szerves szennyező anyagok eltávolításával javítja a víz ízét és illatát.A zuhanyszűrőben van még 2 db mechanikai szűrőréteg (szűrőháló) is.A  zuhanyszűrő betét főbb  jellemzői:

  • Szűrőház anyaga: műanyag
  • Szűrőház átmérője: 5 cm, magassága: 13 cm
  • Csatlakozási méretek: 1/2" x 1/2"
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6-bár


A csomag tartalma: 1 db zuhanyszűrőház szűrőbetéttel.


  zuhany KDF-jpg3.jpg


Felszerelése: nagyon egyszerű, a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell csatlakoztatni vagy a (sarokszelep és a gégecsőközé), ahol kényelmesen elfér.

A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

Az aktívszén szűrőtöltet kapacitása: a zuhanyszűrő betét maximum 5.000 liter víz megtisztítására alkalmas.Javasolt élettartam: maximum 6 hónap.

A szűrőtöltet élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt vízmennyiségétől.Csomagolása: átlátszó fólia.Gyártás helye: Hyundai Wacortec CO. LTD. (Korea)

Ajánljuk a  zuhanyszűrőt különösen érzékeny bőrű embereknél, gyermekeknél.
              


 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: