Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Pánczél Béla vagyok 1955-ben, születtem. Nős vagyok, három gyermek édesapja.

1995-óta foglalkozom kereskedelmi vállalkozással, 16 év tapasztalata áll mögöttem és most ezt a tapasztalatot szeretném a víztisztító készülékek értékesítésére kiterjeszteni.

Régóta foglalkoztat az egészséges életmód, és nagyon odafigyelünk arra, hogy milyen minőségű ételeket, fogyasztunk.

Sokan nem is gondolják, hogy mennyire komolyan oda kell figyelni, hogy milyen vizet használunk! Testünk egészséges működéséhez megfelelő mennyiségű és minőségű vízre van szükség. Valójában a víz az egészséges életmód alapja, alfája és ómegája, hiszen kívülről és belülről is érintkezik a szervezetünkkel.

Testünk több mint 70%-át víz alkotja, ezért mindannyiunk életének nélkülözhetetlen eleme és az emberi anyagcsere működésének hihetetlenül fontos része. Naponta több liter vizet kell fogyasztanunk, mivel ha nem iszunk eleget az éltető nedűből, a méreganyagok nem tudnak kiürülni a szervezetünkből.

Megindul a savasodás, ami nagyon veszélyes, mert a legtöbb betegség éppen ebben a savas közegben tud kialakulni. A napi vízszükséglet legalább 2,5-3 liter személyenként kortól és nemtől függően.

A víz tisztaságának fontossága akkor tudatosult bennünk, amikor kiderült feleségem egészségkárosodása. Ekkor vetettük bele magunkat mélyebben és komolyabban a kutatásba és mindenképpen a megfelelő víztisztító berendezést kerestük.

A vízszűrők kínálatát nézve arra a döntésre jutottam, hogy a legmegbízhatóbb módszerek egyike a fordított ozmózissal működő víztisztító, amely többszörös előszűrés után gyakorlatilag csak víz molekulákat engedi át az erre a célra kialakított membránon és így szűri ki a komolyabb egészség károsító vírusokat, baktériumokat, nehéz fémeket, hormonokat, nitrátokat vagy az idegméregnek számító, ólmot a vízből.

Mindezek tudatában úgy gondolom és örömmel tölt el a gondolat, hogy nem csak a családomnak, de másoknak is segíthetek!
Úgy vélem, hogy ideális esetben minden családban szükség lenne vízszűrő berendezésre.

A küldetésem, hogy minél több családba kerülhessen a számukra megfelelő víztisztító berendezés! Ezt a Honlapot arra a célra építve hoztam létre, hogy felhívjam a figyelmet az éltető tiszta vízre! Engedjünk tiszta vizet a pohárba, éljünk egészségesen sokáig!Nagyon szeretnék a vásárlókkal a bizalmon alapuló jó kapcsolatot kialakítani!

Úgy gondolom mindenki számára legfontosabb az egészsége megőrzése!Kókpán Kft.

Ügyvezető: Pánczél Béla
5430 Tiszaföldvár Virág út 43

Adószám: 23328709-2-16
Telefon+36 30 6391895  

bela@viztisztitonk.hu

http://viztisztitonk.hu/