Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Vízszűrő betétek

 

A víztisztító berendezések által tartalmazott szűrőbetétek cseréje a betéten feltüntetett időben vagy a víz mennyiségétől függően cserélni kell.

A szűrőbetétek pontos cseréje nagyon fontos, mert a víztisztító készülék nem tisztít hatékonyan, ha szennyezettek a szűrőbetétek.


Szűrőbetét-CTO aktívszén.jpg

 


http://viztisztitonk.hu/termekek/33-szrbetet-ac-gac-10.html

Az előszűrők végzik a legnagyobb terhelést, mert először rajta folyik át a bejövő víz, ami még ilyenkor tartalmazza a szennyeződések nagyobb mennyiségét.

Ezért átlátszó házzal van ellátva minél hamarabb meg láthatjuk a szűrő elszíneződését (amit majd képpel érzékeltetek).Szűrőbetét-ac-gac-10.jpg
 

http://viztisztitonk.hu/termekek/120-szurobetet-ac-gac-10.html
Az előszűrő 5-mikronnál nagyobb szennyeződéseket megszűri, és nem engedi a további a vízszűrő betétekben, és megköti a lebegő szennyeződéseket.

Ezután következik egy aktív szénszűrő mely kiveszi a klórt, és más szennyező anyagokat,a  víz így javítva a víz ízén és szagán és meg köti a veszélyes gázokat, amit a víz szállítana tovább, de a szűrőbetétek ezt meg akadályozzák.

A harmadik szűrő 1-mikronos mely az 1-mikronnál nagyobb szennyeződést köti meg így javítja a víz simább italát, lágyabbá teszi, és nem engedi az ozmózis membránhoz a szennyeződést. Ezáltal a víztisztító membránt védi a károsodástól, és növeli az élet tartalmát.


Purepro 5-mikron-.jpg

 http://viztisztitonk.hu/9-vizszuro-betetek

A szűrő csere alkalmával láthatjuk mennyi káros anyagtól védtük meg a szervezetünket, a szűrőbetétek jelen léte.

 


A cserével kapcsolatos észrevételeiket osszák meg velünk!