Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Víztisztítók!

 

Fejlett technológiák

Ez a forradalmian új PurePro víztisztító berendezés többfázisú fordított ozmózis szűrőrendszer, ásványi szűrőt és szénszűrést használ, hogy frissítő, tiszta vizet biztosítson a családok részére.

Miért jobb a fordított ozmózis?

A fordított ozmózis (RO) ivóvíz-rendszerek közé tartozik a mechanikai szűrés és az aktívszén szűrés melyek eltávolítják a kellemetlen ízeket, szagokat és a klórt és származékait a vízből.

Valamint a membrán hatékony szűrése 0,0001 mikronig . Az RO membránok eltávolítják az oldott szilárd anyagokat ionos szinten. Más tisztító rendszer nem nyújt jobb és hatékonyabb eltávolítást.

 

A Víztisztítók folyamata közé soroljuk azokat a magas nyomáson lejátszódó membránműködési elv, melyek során molekula-, illetve ion-méret eltérősége alapján elválasztásra kerül sor.

Míg a természetes fordított ozmózis víztisztító folyamatban a membrán két oldalán elhelyezkedő oldat között a membrán közbeiktatásával a sűrűség kiegyenlítődést biztosító változások, jönnek létre a membrán egyik oldalán nagy nyomás hatására az említettel ellentétes folyamat.

Az oldatból a víz a membránon keresztül történő távozása következik be.Így egy idő után a membrán egyik oldalán a víz, míg másik oldalán a szennyeződés, és egyre nagyobb sótartalmú oldat található.

A folyamat alkalmával folyadék elválasztásra kerül sor a molekula-, illetve ion-méret eltérőség alapján.

Purepro300.jpg

http://viztisztitonk.hu/termekek/114-purepro-s300-viztisztito.html

A membránfolyamatokat a víztisztítóknál, üzemi méretekben a hetvenes években kezdték alkalmazni.

Az akkor még nagyon drága eljárást a gazdag Öböl-menti államokban a tengervíz tisztítására alkalmazták ivóvíznyerési céllal.

Az eltelt 20 - 25 évben az alkalmazás költségeit sikerült csökkenteni, és ma már a vízlágyítás szükségessége esetén mind beruházási, mind a víztisztítók működtetési költségek tekintetében versenyképes lett, az eddig széleskörűen alkalmazott eljárásokkal szemben.
RO víztisztító 106 M visszasózóval.http://viztisztitonk.hu/termekek/16-purepro-ro106m-vizszr-visszasozoval.html

A különböző oldott koncentrációjának csökkentése, illetve vízből történő eltávolítása céljából alkalmazott szűrőbetétes technológiák mellet. 

 

A víztisztítók jól bevált módszere az ozmózis víztisztító berendezések. 


 

Számítunk kérdéseikre!