Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

VíztisztításSaját otthonunkban szükségünk van a víztisztítóra, mert sokkal lágyabb és tisztább vizet tudunk fogyasztani.

A vízbázisok egymástól eltérő típusú szennyezőanyagokat tartalmazhatnak. Így a felszíni vízről feltételezhetjük, hogy jelentős mennyiségű oxigén tartalommal rendelkeznek.

Folyamatos kapcsolatban van a légtérrel és ez által a levegőben lévő szennyeződések (az autók által kibocsájtott gázból) bekerülnek a felszíni víz bázisokba.

Mindezek figyelembe véve nem szabad azonban elfeledkeznünk arról, hogy ivó vízellátási céllal megalkotott tározóinkban éppen a nyári melegben a fenéküledékben összegyűlt természetes eredetű szerves anyagok következtében felgyorsulnak és az alsó rétegekben megjelennek a kénhidrogének. 

RO víztisztító 106 M visszasózóval,

http://viztisztitonk.hu/termekek/105-viztisztito-purepro-ro106mp-visszasozoval-nyomasnoevelovel.html

Minden vizet tisztítani kell, mert a földből a víz kimossa az ásványi anyagok mellet a földben szivárgó mérgező anyagokat, baktériumokat és minden mást.

Például az emberi mulasztások és nem körül tekintően használt vegyszerek kerülnek be a vízben, de még a mezőgazdasági szennyeződések, műtrágya és rovarirtó szerek, ipari mérgező szerek, baktériumok.

Mind a vízgyűjtőkből szerzet vizet, a felszínen több lépésben is megtisztítják mielőtt a vízhálózatba és azon keresztül az otthonunkba kerülnének. De még a vízvezeték belsejéből is könnyen kerül szennyeződés, a vizünkbe, ami fertőzést okozhat.

A víz kellemetlen szagának a megszüntetésére is alkalmas a vízszűrő berendezés. A csapon kifolyó víznek sokszor orrfacsaró szaga van a klórtól és más fertőtlenítő oldattól.

  

RO víztisztító M500P nyomásfokozóva

http://viztisztitonk.hu/termekek/137-viztisztito-pruepro-m500-ro-keszuelek.html

Gondolt már arra milyen ivóvizet fogyaszt az étkezés után vagy közben?

Keressen bizalommal!

Mert ha tiszta és egészséges vizet akar fogyasztani, akkor önnek érdemes vízszűrő berendezést alkalmazni.