Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Komplett szűrőcsomag EXCITO-WAVE konyhai víztisztítóhoz Nagyobb

Komplett szűrőcsomag EXCITO-WAVE konyhai víztisztítóhoz

Új

Komplett szűrőcsomag EXCITO-WAVE konyhai víztisztítóhoz.


A szűrő betétek cseréje különös szakmai ismereteket nem igényel, szűrőház megbontása nélkül a gyors csatlakozó segítségével közvetlenül a betéteket lehet cserélni.

Bővebb leírás

8 500 Ft‎

Egyéb infó

Komplett szűrőcsomag EXCITO-WAVE konyhai víztisztítóhoz.Ez a csomag tartalmazza az elő és utószűrőket amivel a víztisztítót a gyártó kibocsájtotta.

A vásárlás megkönnyítése érdekében az (EXCITO-WAVE) víztisztító szériákhoz tartozó szűrő betéteket egy csomagban.


A szűrő betétek cseréje különös szakmai ismereteket nem igényel, szűrőház megbontása nélkül a gyors csatlakozó segítségével közvetlenül a betéteket lehet cserélni.


A szűrőbetét 6000- liter víz megszűrésére alkalmas mely a víz minőségétől és a mennyiségétől is függ de legalább 12-havonta cserélni kell hogy jó minőségű vizet tudjon továbbra is biztosítani a vízszűrő berendezés.
A szűrőbetét egységei:


  • 1 mikronos polipropilén előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
  • vízlágyító és vastalanító előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
  • préselt aktívszén (CTO BLOCK) előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
 


A szűrőbetét nem alkalmazható biológiailag szennyezett vagy számunkra nemismert eredetű vizek szűrésére.  • Maximális hőmérséklet: 45°C
  • Maximális nyomás: 6 bar
  • Maximális átfolyás: 2 liter/perc


Gyártó: Aquafilter Inc.


A víztisztító készülék szűrőcseréje alkalmával javasolt a készülék átfertőtlenítése természetes fertőtlenítővel. Az RO víztisztítókhoz készített ezüstkolloid oldattal (Komito nagy töménységű ezüstkolloid)

Kiszűri a vízből:

Fertőtlenítőszerek 95-99%-át
Az összes klór
Szabad klór
Nitrát  
Nitrit

Nehéz fémek 95-99%-át
Alumínium
Arzén
Bór
Kadmium
Króm
Réz
Vas
Ólom
Mangán

Gyomirtókat
Növényvédő szereket
A szűrőbetét nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.Az ajánlott alkalmazási időszak: 6- 12 hónap ( függ a vízfogyasztástól és a vízszennyezettségi szintjétől).30 egyéb termék ebből a kategóriából: